Logga in

Kapskivor för multimaskiner

Publicerad
8 jun 2021, 18:36
| Uppdaterad
24 maj 2021

Bahco utökar sitt produktsortiment med en komplett uppsättning tillbehör för multimaskiner. Alla med Bahcos fiffiga Starlockfäste.

För sågning i trä, plast och gips kommer två olika standardblad i höglegerat kolstål. Båda har lång smidig midja som tillåter djup sänksågning med hög hastighet. Det ena har en rak bladform och det andra är ett rakt brett bågformat blad, båda med skränkta tänder.

För grövre metall har Bahco tagit fram TiN-belagda blad som håller dubbelt så länge som obelagda hårdmetallblad. De här bladen klarar sänksågning i järnhaltiga metaller, rostfritt stål, härdade skruvar och liknande.

För arbeten i upp till en millimeters metallplåt finns nu en bimetallklinga med lång livslängd. Kan också användas i glasfiberarmerad plast, trä, kitt, koppar och kopparlegeringar.