Logga in

Proffskamera med hög känslighet

Publicerad
11 jan 2022, 07:00
| Uppdaterad
4 dec 2021

Flir T865 är en värmekamera i proffsutförande. Den har en detektor på 640×480 pixlar med en känslighet på mindre än 0,03 grader Celsius. I hela temperaturområdet 5-120 grader är noggrannheten så hög som plus minus 1,0 grad.

Kameran har en ergonomisk uppbyggnad där kameradelen och dess lins kan vridas 180 grader i förhållande till resten av kameran. Inbyggd ljusstark digital sökare och flera användbara funktioner för den som arbetar professionellt med termografering följer med. LCD-skärmen är på 4 tum och har pekfunktion.

Det går också att spela in en termografisk video i H.264-format och lagra direkt på kamerans SD-kort, alternativt streama med radiometrisk video till PC via kabel eller trådlöst med WiFi.