Logga in

Stort serviceavtal mellan Caverion och OKQ8

Publicerad
14 dec 2017, 09:54

Avtalet gäller funktionen för alla tekniska system på mer än 450 anläggningar, de flesta drivmedelsstationer.

– Vi är naturligtvis mycket nöjda med att kunna fortsätta och fördjupa det framgångsrika partnerskapet med OKQ8 Scandinavia. Som i många andra avtal har nyckeln till framgång varit våra kompetenta och engagerade medarbetare. Många av dem har gång efter gång gjort sitt yttersta för att säkerställa hög kvalitet i leveransen till en viktig kund. Jag är övertygad om att det engagemanget kommer att fortsätta även i det nya avtalet, säger Klas Tocklin, vd Caverion Sverige, i ett pressmeddelande.

Det nya avtalet omfattar 202 bemannade och 160 obemannade drivmedelsstationer samt ytterligare 90 fastigheter i direkt anslutning. Utöver det uttalade ansvaret för de tekniska installationernas funktion, lägger det nya avtalet även större fokus på energieffektivisering och utveckling av entreprenaden. Värdet på avtalet uppges inte.

– Vi är övertygade om att vi genom det nya samarbetet kommer att erhålla en högre servicegrad samt ett mer kostnadseffektivt och långsiktigt fastighetsunderhåll med fokus på energieffektiviseringar som passar väl in i våra hållbarhetsmål, säger Rasmus Billborn, Head of Engineering på OKQ8 Scandinavia.

Caverion och OKQ8 Scandinavia har i dag ett serviceavtal som sträcker sig till och med februari 2018.