Caverion rekryterar från Inspecta

Publicerad 19 nov 2015, 10:34

Peter Ramstedt blir ny regionschef för Caverion region Sydväst. Han värvas från en tjänst som affärsenhetschef på inspektionsföretaget Inspecta.

Caverions region Sydväst får ny chef från den 18 januari då Peter Ramstedt tar över efter den tillförordnade regionschefen Håkan Frick. Peter Ramstedt har en lång rad chefsbefattningar inom ISS men kommer närmast från inspektions- och teknikkonsultföretaget Inspecta Sweden AB.

– Sydväst är en strategiskt viktig marknad, som bland annat inkluderar tillväxtområdena Göteborg och Malmö. Det finns stor potential att ytterligare utveckla verksamhet och jag är övertygad om att Peter, med sina erfarenheter och kompetenser, är rätt man för jobbet,” säger Thomas Lundin, VD Caverion Sverige.

Peter Ramstedt kommer också ingå i Caverions bolagsledning. Region Sydväst omfattar Bohuslän, Dalsland, Halland,  Skåne, Värmland och Västergöland.