Logga in

Lindstens Elektriska vann EIO Guld

Publicerad
7 maj 2015, 17:07
| Uppdaterad
7 apr 2021

Årets bästa elteknikföretag 2015 hör hemma i Tomelilla. I finalen för EIO Guld på Elfack var det Lindsténs Elektriska som korades som segrare.

Fem företag hade nominerats som finalister i EIO Guld – Årets elteknikföretag 2015. Vid prisceremonin på Elfacks tredje dag stod Lindsténs Elektriska som vinnare. Vd Johnny Petré fick motta diplom, glasskulptur och en utbildningscheck på 50 000 kronor. Han kallade upp ett gäng medarbetare på scenen och förklarade varför:

– Det är inte företaget som utmärkt sig utan alla våra duktiga medarbetare som bidragit till att vi vunnit idag. Det känns fantastiskt, EIO Guld är verkligen ”pricken över i” efter flera års arbete för att förbättra företaget, säger Johnny Petré till Elinstallatören.

Lindsténs Elektriska gratulerades av de andra fyra finalisterna, Delt i Skellefteå, S&M Sandströms Elfirma i Rosersberg, Apptek Elteknik i Östra Husby och Elcenter i Borås.

– Alla de här företagen är vinnare, de är förebilder för alla i vår bransch, underströk prisutdelaren Janne Siezing, vd i EIO.