Logga in

De blev ”Årets företagare”

Publicerad
15 feb 2017, 10:57

Smålänningarna bakom företaget Elservice Strömsnäsbruk–Markaryd AB, utnämndes till ”Årets företagare” i Markaryd. Firman har vuxit snabbt sen starten 2009.

Elinstallatörerna Marcus Nilsson och Jonas Johansson och deras företag Elservice Strömsnäsbruk–Markaryd AB korades nyligen till ”Årets företagare” 2016 av organisationen Företagarna i Markaryd.

 – Det var jag och Jonas Johansson som drog igång firman. Nu har vi fem anställda, varav tre som kom till oss som lärlingar och som vi har lärt upp själva, säger Marcus Nilsson.

Stationshuset i Markaryd med stilenlig ytterbelysning.

Elservice Strömsnäsbruk–Markaryd har devisen ”det lilla företaget med de stora möjligheterna” på sin sajt. Det syftar bland annat på den mångfald av tjänster som företaget erbjuder.

Det är allt från el, tele, solenergi, data, industri till fotbollsplansbelysning.

– Vi är breda, konstaterar Marcus Nilsson.

Elservice Strömsnäsbruk–Markaryd finns nu i företagsparken i det gamla bruksområdet i Strömsnäsbruk. Företaget har även ett lager i Markaryd.

Framöver har företaget två större projekt, dels i ett nyproducerat bostadsområde med 20 lägenheter i området Björkbris, dels en avancerad fasadbelysning av kommunhuset i Markaryd.