Svenska Caverion gör nya kontoret till showroom

Publicerad 23 mar 2015, 09:29

“Våra kontor är en viktig del av vårt varumärke” det säger Caverion Sveriges vd Thomas Lundin om flytten från Solna.

När Caverion Sverige lämnar Armégatan 40 i Solna blir det till västra Kungsholmen som flyttlaset går. På Lindhagensgatan 126 öppnar deras nya kontor i slutet av året och blir huvudbas för svenska ledningen, supportfunktioner och kompetenscenter. Det blir också ett shoowroom för framtidens kontor och fastigheter baserat på företagets tjänster och erbjudanden.

– Våra kontor är en viktig del av vårt varumärke och jag ser fram emot att erbjuda våra medarbetare och kunder en modern och energieffektiv mötesplats som bidrar till god arbetsmiljö baserad på våra värderingar – innovation, samarbete, ansvar och professionalitet, det säger Thomas Lundin, vd Caverion Sverige i ett pressmeddelande.