Elteknikjätte får ny vd

Publicerad 18 jul 2014, 15:40

Thomas Lundin blir ny vd för Caverion Sverige, och kommer tillträda senast den 15 januari 2015.

Thomas Lundin, 54, kommer närmast från G4S Secure Solutions, där han sedan 2009 har varit vd för den svenska verksamheten. Han har över tolv års erfarenhet av olika befattningar som verksamhetschef, bland annat hos Bravida Fire & Security.

– Jag har haft förmånen att få ansvara för flera viktiga förändringsprojekt inom olika Skandinaviska tjänsteföretag under de senaste tio åren. Caverion är i ett mycket intressant skede för att bli ett genuint tjänsteföretag. Jag är mycket glad över min nya roll, säger Thomas Lundin i ett pressmeddelande.

Caverions nuvarande Sverigechef, Ulf Kareliusson, kommer att fortsätta i sin befattning fram till sin pensionering.