Logga in

Elinstallapodden på Elfack: Likström, konstruktion och andra saker elektrikerna missar på taket

Publicerad
8 maj 2023, 15:26
| Uppdaterad
9 maj 2023

Vissa företag låter bara elektriker göra hela solcellsinstallationen. Men kan elektriker verkligen allt som behövs för att göra rätt uppe på ett tak? Det pratar vi om på Elfackscenen onsdagen den 10 maj kl 10:30.

Våra gäster är IN:s elsäkerhetsexpert Cecilia Axelsson och Per Ångman på Länsförsäkringar.

Det finns dessutom solelsutbildningar på två år, men sedan finns det tremånadersutbildningar för exempelvis nyanlända. Men räcker tre månader? Det pratar vi om på scen – missa inte det. Level 2 Hall F Main Stage.

Samtalet sänds även som podd.

Läs också:
Solelskolan: ”Vill höja standarden i branschen”

Läs också:
Här blir personer långt från arbetsmarknaden solcellsmontörer