Logga in

Allt om Elfack 2023

11 maj 2023

Elinstallapodden på Elfack: Så tolkar du elektrikernas bibel

Jobbar du i branschen bör du ha koll på nya elinstallationsreglerna. Men det är en ordentlig lunta att ta sig igenom. På torsdag 11 maj klockan 14.00 reder vi ut det på Elfacksscenen.

11 maj 2023

Elinstallapodden på Elfack: Är batterier lönsamt?

Är batterier lönsamt? Svaret är inte enkelt. Men om du kommer på vårt scensamtal fredagen den 12 maj kl 9.30 lovar vi att du kommer gå därifrån mycket klokare.

11 maj 2023

Blir det fler jordfelsbrytare efter laddbox-gate?

Vad händer nu efter laddbox-gate. Blir det ett ökat säkerhetsfokus? Det ska vi prata om med IN:s elsäkerhetsexpert Fredrik Byström Sjödin på Elfacksscenen torsdagen den 11 maj kl 11.30.

9 maj 2023

Elinstallapodden på Elfack: Vad händer på laddboxmarknaden?

Försäljningsförbudet mot Easee stoppade Sveriges mest sålda laddbox. Vart tar marknaden vägen nu? Det ska vi prata om på Elfacksscenen onsdagen den 10 maj kl 15.

8 maj 2023

Elinstallapodden på Elfack: Likström, konstruktion och andra saker elektrikerna missar på taket

Vissa företag låter bara elektriker göra hela solcellsinstalllationen. Men kan elektriker verkligen allt som behövs för att gör rätt uppe på ett tak? Det pratar vi om på Elfacksscenen onsdagen den 10 maj kl 10.30.

8 maj 2023

Elinstallapodden på Elfack: Knorr på PEN-ledaren och andra expertfrågor

Expertfrågorna är väldigt populära i Elinstallatören. Så missa inte att få uppleva dem live på scen på Elfack tisdagen den 9 maj kl 16.00. Elsäkerhetsexperterna Fredrik Byström Sjödin och Cecilia Axelsson tar upp två frågor som varit extra heta och sjävklart får ni i publiken ställa era frågor.

8 maj 2023

Elinstallapodden på Elfack: Nästan alla gör misstag med solceller

Även de mest erfarna gör fel. Varför är det så? Det ska vi ta reda på Elfackscenen, kl 9.30 tisdagen den 9 maj med Richard Nyberg, besiktingsman och Cecilia Axelsson, elsäkerhetsexpert på Installatörsföretagen.