Logga in

Ljus åt tre håll

Publicerad
14 sep 2021, 07:00
| Uppdaterad
16 sep 2021

Flux’ nya svenskproducerade kontorsarmaturer Hover och Cover finns i utföranden för pendlat, diktmonterat eller infällt montage. Alla har en förlängd diffusor som ger ljus i tre riktningar – nedåt och åt båda sidorna, och samtidigt ett upplättande ljus på taket eller väggen.

Hover och Cover passar fint i korridorer, entréer och passager. De kan, som tillval, fårs med IR närvarosensor eller dagsljussensor, samt med nödljusfunktion.

Diffusorn är 37 millimeter hög på båda armaturerna. Dessa kan beställas i singelutförande eller som systemlösning med flera armaturer sammankopplade i långa obrutna ljuslinjer. En möjlighet att montera färgfilter i armaturens front gör det möjligt att skapa dekorativa effekter.

Tre olika färgtemperaturer finns som standard, Tunable White som tillval. Integrerad DALI-driver.