Logga in

Ljus för kreativa

Publicerad
19 okt 2021, 07:00
| Uppdaterad
6 okt 2021

Aura Lights nya produktfamilj Sevede är framtagen för att ge kreativa ljusplanera möjlighet att skapa fina ljuslösningar.

Sevede finns i fasta längder, som pendlad eller för montage dikt i takt. Det går att skapa homogena ljuslinjer i den längd som önskas genom att kombinera och sätta samman olika längdvarianter av armaturen. Aura Lights konstruktörer vid anläggningen i Vimmerby har försett Sevede med en linsoptik som ger mycket lågt bländningstal. Optiken finns i tre varianter.

Man kan få Sevede antingen med on/off styrning eller med Dali, liksom med Active Ahead, en självlärande ljusstyrning som tänder upp allt eftersom man rör sig i långa korridorer och liknande. Som pendlad har armaturen både 30 procent uppljus och 70 procent nerljus.