Logga in

Tillökning i Rovasifamiljen

Publicerad
6 jan 2022, 07:00
| Uppdaterad
4 dec 2021

Från Flux kommer ett antal nya mindre varianter av företagets Rovasis-serie. Serien omfattar armaturer för punktbelysning i olika utföranden.

Gemensamt för de här småsyskonen i serien är att de har en diameter på 120 millimeter. De finns i varianterna Super XS för diktmontering, Timbal XS för väggmontage, Comet XS för pendling, Jet XS som spotlight och Aerial round XS för montage på lina.

Alla de olika modellerna är klassade som IP65 och IK07 och har som standard C4 i korrrosivitetsklass. Som tillval för montage i tuffare miljöer finns också utföranden i IK10, liksom korrosivitetsklass C5-M.

I likhet med övriga Rovasi-armaturer finns XS-modellerna med tre olika färgtemperaturer, tre spridningsvinklar och med inbyggd Dali-driver. Ljusflödet ligger i området 845 till 1 820 lumen.