Stort installationsbolag i Stockholm in i koncern

Publicerad 20 nov 2015, 12:15

Ohmegi blir en del av Instalco genom att vd och grundare Thomas Ericson blir delägare i koncernen.

Installationskoncernen Instalco växer nu med sitt femtonde bolag. I veckan kom nyheten att El-Expressen i Lund gick in i gruppen och rör det sig alltså om ett betydligt större elteknikföretag i form av Ohmegi baserat i Sollentuna.

Liksom tidigare förvärv så kommer företaget och varumärket leva vidare inom Instalcogruppen även i framtiden, det är i linje med strategin om låg grad av integration av förvärvade bolag.

– Det tryggar vår personals framtid och vi ser också positivt på att vi nu kan ta ytterligare projekt och hjälpa våra kunder. I det dagliga arbetet kommer inte vår personal och våra kunder att märka någon större skillnad i vår verksamhet, vi kommer att arbeta vidare som tidigare.

Det säger Thomas Ericson, grundare av Ohmegi, som nu blir delägare i Instalco-koncernen och som fortsätter i sin nuvarande roll på Ohmegi. Verksamheten i bolaget kommer att bedrivas som tidigare och inga förändringar kommer ske vare sig på personalsidan i organisation eller i pågående projekt.

– Förstärkningen inom elinstallationsverksamhete i Stockholm innebär att vi nu kan erbjuda våra kunder helhetslösningar inom alla typer av projekt säger Per Sjöstrand, koncernchef för Instalco.