Logga in

Snabb laddning

Publicerad
9 maj 2022, 07:00
| Uppdaterad
10 maj 2022

Malmbergs nya laddstation EVC04 erbjuder AC-laddning med upp till 22 kW effekt och har inbyggd MID-mätare. Den har också lastbalansering inbyggt.

Maximal laddström är inställningsbar vid installationen, för huvudsäkring mellan 10-32 A. Beroende på huvudsäkringens storlek kan laddströmmen ställas steglöst mellan 6—32 A. Start av laddning sker via RFID-kort, med appen Malmbergs EV eller bara genom att ansluta laddkabeln. En funktion för tidsinställning av starten finns också.

En LED-indikator på framsidan visar status på laddningen och på en display anges förbrukad energi, laddtid och instruktioner för laddning. För lastbalansering krävs strömtransformatorer, de finns som tillbehör. Laddaren har ett inbyggt DC-skydd för 6mA.

För den som vill placera laddstationen fristående finns en särskild markstolpe i pulverlackat stål. Den är dubbelsidig så att den kan härbärgera två laddstationer.