Logga in

Hjo installation köper i Halland

Publicerad
3 mar 2022, 09:58

Elinstallationsföretag med fokus på nyproduktion blir del av växande koncern. 

Text

Bolaget omsätter cirka 30 MKR och har 12 medarbetare med en mycket god position inom elinstallationer för nyproducerade bostäder i Hallandsområdet.

Läs också:
Hjo Installation köper på Tjörn

Också i Hjo:
Så här ser jordens energi ut från rymden

Bolaget har som kundbas flertalet byggföretag, medarbetare med hög kompetensnivå samt fokus på hög kvalité och långsiktiga samarbeten.

– Glädjande att vi växer i Halland med ett sådant fint bolag som Larsson & Karlsson. Vi välkomnar Dan med medarbetare till Hjo Installation och vi ser redan möjligheter till samspel och synergier med befintliga bolag vilket ytterligare stärker vårt erbjudande till våra kunder, säger Christoffer Olbrich, Koncernchef Hjo Installation.

– Det känns väldigt spännande och roligt att ta detta steget att tillhöra en större organisation och kunna dra nytta av detta för framtiden. Framförallt ser jag fram emot ett samarbete med andra bolag i samma bransch, säger Dan Larsson tidigare ägare av Larsson & Karlsson Elinstallationer.