Logga in

Comfortkedjans 130 butiker tar in sortiment från Rexel

Publicerad
3 nov 2021, 11:44

Elgrossisten Rexel kommer via Comfort sälja lösningar för elbilsladdning, solceller och energieffektiv belysning. 

Text

Rexel är en av Sveriges största elgrossister och har ett starkt helhetserbjudande inom solenergi, ladd och energieffektivisering.

Läs också:
Coronaviruset driver fler att handla elmaterial på nätet

Läs också:
”En bekräftelse när Tesla kom ett par veckor efter vår lansering”

– Genom vårt samarbete får våra medlemmar möjligheten att bidra till ett hållbarare samhälle, genom att erbjuda energismarta lösningar till sina kunder, där både fastighetsägaren och samhället blir vinnare genom minder co2-utsläpp och lägre energiåtgång, säger Per Ihrelius, Comfort. Det här är både högaktuellt och intressant för Comfortkedjans medlemmar och deras kunder, fortsätter han.

Effekterna av enbart 10 procent energibesparing i tex Örebros 46.083 lägenheter i flerfamiljshus skulle kunna generera 64,52 GWh energi på ett år.

– I vårt samarbete med Svenska Fotbollförbundet har vi tydligt sett hur snabbt vi kan få resultat och skapa bättre förutsättningar genom att se över tex gamla belysningslösningar, och spara stora pengar åt föreningar. Nu kan Comforts medlemmar göra samma sak för sina kunder, säger Fredrik Gunnarsson, Rexel.

Läs också:
”Vi kommer inte att fortsätta med GNP-rabatter som tidigare”

Comfortkedjan får ett helt nytt erbjudande med sol- och ladd-lösningar som gör att deras medlemmar nu har möjligheten att bredda sitt erbjudande ut mot sina kunder genom att erbjuda Rexels energismarta lösningar.