Logga in

Olle Johansson ska hjälpa Garo

Publicerad
21 dec 2018, 14:18

”Kommer vara en viktig del i den fortsatta utvecklingen av Garos laddverksamhet”.

PRESSMEDDELANDE FRÅN GARO

Garo AB har tecknat avtal med Olle Johansson avseende ett uppdrag att förstärka koncernen inom e-mobility. Olle Johansson kommer att arbeta som strategisk affärsutvecklare inom segmentet Ladd med början den första januari 2019. Olle Johansson är civilingenjör i industriell ekonomi och har tio års erfarenhet av e-mobility och energifrågor från intresseorganisationen Power Circle, där han varit VD sedan 2013.

Läs mer: Färre laddpunkter i förhållande till antal laddbara fordon

Carl-Johan Dalin, CEO på Garo kommenterar: ”Med sin gedigna erfarenhet och kunskap från branschen kommer Olle vara en viktig del i den fortsatta utvecklingen av Garos laddverksamhet. Vi är mycket glada över att ha kunnat knyta Olle till GARO och ser fram emot att utvecklas tillsammans.”

Vi hälsar Olle Johansson varmt välkommen till oss.