Logga in

De installerar när Svedala byter 600 gatuarmaturer

Publicerad
22 maj 2018, 15:53
| Uppdaterad
15 apr 2021

Infratek installerar och Defa står för produkten när Svedala kommun byter ut 630 gatuarmaturer.

PRESSMEDDELANDE FRÅN DEFA

”Utmaning skilja på kvalitet och enkla produkter”

Svedala kommun i Skåne gör nu en storsatsning och byter ut armaturer på gång- och cykelvägarna samt gator runt om i kommunen. Installationen av de 630 armaturerna genomförs av Infratek som sedan tidigare har fler lyckade projekt tillsammans med Defa. Infratek har succesivt uppdaterat Svedala kommuns armaturer då det funnits en önskan om ökad trygghet för invånarna. Därtill möjliggörs övergången till underhållsfri och modern led-teknologi såväl en ekonomisk som en miljömässig besparing.

30 kilos ljusmast producerar 50 000 lumen

– Elite från Defa är den armatur som med sitt höga ljusflöde, ger bäst ljus och därtill går den snabbt att montera. Eftersom vi byter ut gammal armatur är det avgörande fördelar, säger Stefan Persson, Produktionsledare på Infratek.

Defa erbjuder det senaste inom led-teknologi, prestanda och design och har ett komplett utbud av belysning för såväl kontorsfastigheter, skolor, tunnlar som utomhusbelysning.

Flimmerfria led-spottar med inbyggt drivsteg