Logga in

Umia presenterar delägare i Trelleborg

Publicerad
8 jun 2017, 15:06

Trelleborg fick ett nytt installationsbolag i slutet av 2016 i form av Umia. Nu presenteras två av delägarna Patric Halldén och Johan Andersson. De har vardera över 30 års erfarenhet och kommer båda från chefsuppdrag hos andra bolag i branschen.

Patric Halldén är vd för Umia Trelleborg AB och verksamhetschef el. Han kommer närmast från chefsjobb på Prenad AB och har varit 35 år i installationsbranschen.

– Trelleborg är expansivt och det händer mycket positivt. Det var enkelt att kliva på Umia och konceptet Umiamodellen. Efter många år i branschen är det utvecklande att bredda sin syn på alla installationstekniker och se dem som en helhet. Umiamodellen är ett modernt och smart koncept som kombinerar ett nära och småskaligt sätt att tänka med kapacitet för både stora entreprenader och mindre serviceuppdrag, säger Patric Halldén.

Den andra delägaren är Johan Andersson som rekryteras från Assemblin. Han blir verksamhetschef för rördelen av bolaget.

Umia startade sin skånska verksamhet i Malmö i maj förra året och i november kom nyheten om ett nytt skånskt bolag i Trelleborg. Bolaget har just nu ett uppdrag för kommunen som handlar om en satsning på Vannhögs- och Lillevångsskolan med tillhörande idrottslokaler i västra Trelleborg.