Företaget som högskoleingenjörer vill jobba på

Publicerad 21 mar 2014, 09:32 | Uppdaterad 24 feb 2021

Bravida har placerat sig på Topp 100-listan över Sveriges mest attraktiva arbetsgivare bland högskoleingenjörer.

Varje år rankar Sveriges studenter de mest attraktiva arbetsgivare i karriärundersökningen Företagsbarometern. Bravida har tagit plats 66 i kategorin Teknik Högskoleingenjörer.

– Det är inspirerande att så många ingenjörer vill till Bravida och vi ser att intresset för installationsföretag ökar för varje år. Våra installationer blir allt mer komplexa och vi behöver Sveriges bästa ingenjörer för att fortsätta vara ledande inom branschen och skapa energieffektiva byggnader, säger Ingrid Sjöbeck, personaldirektör på Bravida.

Företagsbarometern genomförs av undersöknings- och mediaföretaget Universum och är en landsomfattande, heltäckande studentundersökning om karriär, arbetsliv och framtid. I år har 15 336 studenter från Sveriges universitet och högskolor röstat fram sina drömarbetsgivare.

Universum nominerar dessutom åtta företag till Årets nykomling för sitt arbete med att locka nya medarbetare, och Bravida är en av de nominerade. Vinnaren utses under hösten 2014.