Logga in

Vill du jobba som arbetsledare i ett spännande företag i Södertälje?

Södertälje | Ansök senast 31 maj, 2022

Hemi Heating söker gruppledare el-montage.

Du blir en viktig länk i vår tillverkning av flexibla skräddarsydda ytvärmesystem. Dina arbetsuppgifter varieras mellan coachning av kollegor, kontaktera och testa produkterna innan leverans, till produktutveckling samt sparring-partner till teknikchef. I dagsläget består el-gruppen av 3 personer och planeras att öka i takt med att vi växer.

Vi söker dig som har relevant utbildning som elektriker. Du har goda kunskaper inom svenska och engelska i såväl tal som skrift. Som person är du väldigt noggrann och har lätt för att sätta dig in i nya arbetsuppgifter snabbt samt en vilja att ”göra det lilla extra”. Du är en lagspelare, som gärna hjälper dina kollegor och bidrar till en positiv stämning.

Hemi Heating tillverkar och utvecklar kundanpassade flexibla ytvärmesystem för industri och forskning, främst för den europeiska marknaden.

Fokus ligger på hög service och kvalitet. Våra produkter minskar processavbrott och underhållskostnader vilket ökar lönsamheten på våra kunders utrustningar och processer, främst inom halv-ledare teknologin. Bolaget startade sin verksamhet 1991 och sedan februari 2018 ingår vi i NIBE koncernen. Vi är belägna i Södertälje och är 25 anställda, samt kinesiskt dotterbolag med 15 anställda. Hemi Heating arbetar enligt moderna metoder och sätter medarbetarnas trivsel högt.

Vi är i början av en spännande Scale-up fas som ger rätt person goda möjligheter att påverka både eget och företagets arbete.

Sista ansökningsdag är 31 maj men vi tar tacksamt emot din ansökan omgående då vi genomför intervjuer löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag

Har du frågor är du välkommen att kontakta Sören Christensen: soren.christensen@hemiheating.se 0707787476

Din ansökan skickar du till Theresa Kvael: theresa.kvael@hemiheating.se  ”Gruppledare El”