Logga in

Junior marknadsassistent, Stockholm

Stockholm | Ansök senast 4 april, 2022

OM INSTALLATÖRSFÖRETAGEN

Brinner du för marknadsföring? Har du talang för sälj? Och gillar siffror? Då är det dig vi söker som vår nya marknadsassistent.

Installatörsföretagen företräder 3600 medlemmarnas intressen och utvecklar ständigt förutsättningarna för framgångsrikt företagande i installationsbranschen. Som marknadsassistent hjälper du våra medlemsföretag hitta rätt verktyg för sitt företagande.

En ny roll med mycket potential

I rollen som marknadsassistent blir du ett team med vår marknadsansvarige och tillsammans skapar ni marknadsförings- och säljaktiviteter. Du ansvarar för utskick av nyhetsbrev för IN rabatt och IN förlag och att de når rätt person. Du driver, utvecklar och interagerar på sociala medier för IN rabatt och IN förlag. Rollen innebär även att du uppdaterar, underhåller och utvecklar nytt material på våra olika webbplatser.

Du kommer samarbeta tätt med vår marknadsansvarige men också med andra avdelningar inom organisationen. Rollen är ny på Installatörsföretagen så du får möjlighet att tillsammans med marknadsansvarige utveckla din tjänst.

Du kommer också att vara delaktig i planering och genomförande av mässor, vilket innebär resor inom landet.

Som marknadsassistent på Installatörsföretagen får du en variationsrik arbetsdag med gott om utrymme för att komma med egna kreativa idéer. Du blir en del av vår branschavdelning.

Välkommen till en organisation och bransch där mycket händer

Hos Installatörsföretagen samlas företag som steg för steg gör världen mer hållbar genom elektrifiering, energieffektivisering och smarta installationer. Det är våra medlemsföretag som gör klimatomställningen möjlig.

Som medarbetare på Installatörsföretagen finns du i medlemsföretags vardag och jobbar för deras framtid. Vi företräder också branschen i debatten och tryggar morgondagens arbetskraft. Tillsammans skapar vi förutsättningarna för ett modernt, klimatsmart och hållbart Sverige.

Arbetskulturen präglas av engagemang och frihet under ansvar. Vi tar vara på möjligheterna av digitalisering för att uppnå vårt uppdrag och vision.

Som marknadsassistent kommer du tillhöra vårt huvudkontor på Ringvägen i Stockholm där du har närhet till både kommunikationer och ett rikt utbud av lunchrestauranger samt olika gym och joggingstråk.

Installatörsföretagen eftersträvar mångfald och välkomnar därför sökande med olika bakgrund.

Dina utbildningar, erfarenheter och kompetenser:

 • Högskoleutbildning med inriktning på marknadsföring, gärna nyutexaminerad.
 • Erfarenhet av HTML, Photoshop, InDesign, samt Officepaketet.
 • Goda kunskaper i MS Excel.
 • Flytande i svenska och engelska i tal och skrift.
 • B-körkort.
 • Erfarenhet från Installationsbranschen är meriterande men inget krav.
 • Erfarenhet från bok- och förlagsbranschen är meriterande men inget krav.

Som person ser vi gärna att du är:

 • Noggrann
 • Utåtriktad
 • Ansvarsfull
 • Kreativ

Så här söker du

Mejla din ansökan snarast till hr@in.se. Sista ansökningsdag är den 4 april 2022, men intervjuer sker löpande.

Tillträde enligt överenskommelse. Tjänsten är en tillsvidareanställning där vi börjar med sex månaders provanställning.

Har du frågor?

Vid frågor mejla vår branschchef Anders Gustin, anders.gustin@in.se eller ring 060-16 73 42 eller mejla vår marknadsansvarige Johan Lysholm, johan.lysholm@in.se eller ring 08-762 75 78.