Logga in

Fastighetscontroller säkerhet – Brand och säkerhetsenheten Telge Fastigheter

Södertälje | Ansök senast 25 oktober, 2022

Vågar du välja att växa med en hel stad? Södertälje växer och vi står inför en spännande expansion av både kommunala lokaler och kommersiella fastigheter. Därför söker vi nu en självgående Fastighetscontroller till Brand och säkerhetsenheten. Om du har tidigare erfarenhet från fastighetsbranschen och säkerhetstekniska system, då kan det vara precis dig vi letar efter! Vågar vi välja varandra?

Så här säger Patrik Söderqvist, rekryterande chef, om rollen:

Som Fastighetscontroller säkerhet ansvarar du för fastighetsbeståndets säkerhetstekniska system med fokus på projektering, kontroller och uppföljning av fastigheternas inbrottslarm, passagesystem och kamerabevakningssystem. Du kommer ha en viktig roll med innehållsrika och omväxlande dagar och många kontaktytor både internt och externt, så det en fördel om du är social, nyfiken och har lätt att knyta nya kontakter.

Din dag på jobbet

Som Fastighetscontroller säkerhet kommer du att planera och strukturera det dagliga arbetet inom ditt ansvarsområde, utföra kontroller av entreprenörers åtaganden enligt regelverk och avtal och sakgranska fakturor inom enhetens ansvarsområde. Du beställer service/underhåll på inbrott/passagesystem, larmsändare och kamerabevakningssystemet, samt övriga felanmälningar inom enhetens arbetsområde och ansvarar för området i bygg och renoveringsprojekt.

Andra uppgifter du kommer att möta:

  • Löpande administration
  • Avdelningens och enhetens utveckling och kvalitetsarbete
  • Support till förvaltnings- och projektavdelning
  • Sakgranska fakturor
  • Vara drivande i upphandlingar och avtalsmöten
  • Samordning kring ansvarsområdet tekniskt säkerhetssystem med övriga aktörer

Du kommer rakt in i en dynamisk miljö där det är full fart, där du får mycket frihet under ansvar och där du har stora möjligheter att forma din arbetsdag. Dina nya kollegor är kompetenta fastighetscontrollers, förvaltare projektledare och ekonomer som stöttar dig i din roll.

Tjänsten är en tillsvidareanställning som inleds med en 6 månaders provanställning.

Vi är Telge Fastigheter

Telge Fastigheter får människor att mötas! Vi äger och förvaltar rum för livets alla faser så som skolor, förskolor och äldreboenden, liksom kommersiella fastigheter. I dag är vi cirka 100 kollegor inom kompetenserna projekt, fastighetsförvaltning, brand och säkerhet, kvalitet, energi och miljö, fastighetsdrift, lokalvård, affärsstöd och chefstab. Tillsammans arbetar vi för att förvalta och förädla långsiktigt och hållbart, med Lean som ledstjärna.

Kravprofil

För att vara aktuell för den här rollen behöver du erfarenhet av fastighetsförvaltning och som elektriker med inriktning installation, automation och larm. Vidare har du;

  • Minst 10 års arbetslivserfarenhet som Säkerhetstekniker/Larmtekniker
  • Teknisk utbildning inom el/säkerhet
  • Mycket goda kunskaper i systemet Vanderbilt Omnis
  • Minst 5 års erfarenhet av installation/drift CCTV

Som person är du social och lyhörd samtidigt som du har en hög grad av integritet och tydlighet kring frågor inom din spetskompetens. Den här rollen kräver noggrannhet, ett strukturerat arbetssätt, servicekänsla, initiativförmåga och samarbetsvilja. Vi ser också att du har en naturlig lagkänsla och att du hjälper och stöttar andra inom enheten för att alla ska lyckas med den gemensamma målbilden. Självklart känner du igen dig i våra kärnvärden – öppen, enkel, personlig och modig. Bra svenska och engelska i tal och skrift, goda kunskaper i Office-paketet och B-körkort är annat som behövs för den här tjänsten.

Plus i kanten

Ingen är perfekt, men om du har kunskap/erfarenhet från något eller några av följande är det bra: Projektledning; låssmedsyrket; behörig ingenjör inbrottslarm eller behörig ingenjör kamerabevakning.

Hör av dig idag!

Vänta inte, vi vill veta mer om dig! Inkommande ansökningar hanteras löpande och tjänsten kan komma att tillsättas under ansökningsperioden. Ansök därför så snart som möjligt, och allra senast  25 oktober 2022.

Ta kontakt

Undrar du något om tjänsten? Kontakta rekryterande chef Patrik Söderqvist 08-550 210 95.
För frågor om rekryteringsprocessen kontakta Veronika Löfström, HR-strateg, 08-550 211 57.

Fackliga kontaktpersoner är Sanne-Liv Olsen för Vision och Anders Lindgren för SACO.
Du når båda på 08-550 220 00.

Våga välja Telge

Kom och jobba i expansiva och färgstarka Södertälje kommun! Här väntar 100 000 invånare på att du ska göra skillnad i deras vardag, och 870 medarbetare väntar på sin nya kollega. Telge är leverantören med en hel kommun som både arbetsgivare och kund. Vi är koncernen som ger det mesta av det bästa inom bostäder, fastigheter, energi, nät, tillväxt, återvinning, hamn och inköp. Som förvandlar vår vinst till Södertäljebornas, bokstavligen och dagligen, för att skapa ett bättre, smartare och mer hållbart samhälle än någonsin. Frihet under ansvar, karriärsutveckling, kollegial gemenskap, bra förmåner och Lean-tänk. Det är saker som våra medarbetare gillar lite extra med att jobba just hos oss.