Logga in
Detta är en annons från Brady
Detta är är en annons från Brady

Designa. Förhandsgranska. Skriv ut. Direkt från telefonen.

Brady Corporations nya etikettskrivare M211 är en lätt, robust och bärbar enhet som skriver ut både utstansade och kontinuerliga etiketter till identifiering av kablar och komponenter. Du kan till och med skapa komplexa etiketter som kan designas, skrivas ut och förhandsgranskas från telefonen. Upptäck Brady M211 etikettskrivare!

Märkning med telefonen

Den nya etikettskrivaren M211 är lätt att fästa i bältet. Den ansluter sömlöst till smartphones via Bluetooth och styrs via Bradys app Express Labels. Det går snabbt att designa, förhandsgranska och skriva ut etiketter i appen. Du kan även integrera data från kalkylblad. Ingen annan telefonstyrd etikettskrivare på marknaden ger samma möjligheter till etikettdesign som M211. Dessutom kan du spara din design och dela den med kollegor på fältet eller på kontoret.

Testade kvalitetsetiketter

M211 kan skriva ut på både kontinuerliga etiketter och utstansade etiketter, vilket är rätt så unikt för en portabel etikettskrivare på basnivå. Brady erbjuder M211-användare 90+ olika materialkassetter att välja mellan. Här finns såväl etiketter för allmänna ändamål som dedikerade etiketter, utformade för att vara pålitliga i specifika applikationer. Brady erbjuder tekniska datablad med testresultat som utvärderar vidhäftningen på olika typer av plana och rundade ytor, samt de utskrivna etiketternas beständighet mot fukt, nötning, värme, kyla, väderlek och andra externa faktorer.

Motståndskraftig och enkel att använda

Den nya etikettskrivaren M211 skriver ut upp till 300 etiketter på en laddning. Ändå väger systemet bara 0,5 kg och har en kompakt design som gör det extremt bärbart. Samtidigt är M211 en riktig tuffing. Tester visar att den lilla skrivaren klarar fall på 1,8 m, slag på 110 kg och stötar enligt militära specifikationer. M211 klarar inte bara nästan vilka arbetsplatser som helst, den har också materialkassetter utformade enligt principen montera-lås fast-skriv ut som ger snabba byten av förbrukningsmaterial.

Upptäck M211 etikettskrivare >>

Skapa etiketter snabbt och enkelt

När du arbetar i mobilappen Express Labels använder du programvara som är både enkel och intuitiv. Dess gestbaserade pekskärmsteknik optimerar etikettskapandet, vilket gör den snabbare och mer reaktiv när du ändrar storlek och justerar objekt. Dessutom ger ett inbyggt tangentbord naturligt skrivande, så att du kan öka hastigheten medan du arbetar. Bli mobil och få fler alternativ med Express Labels. Använd den när och var du behöver det, på kontoret och ute i fält.

Utforska fler funktioner i Express Labels >>

Brady AB
www.brady.se