Logga in

Bravida installerar Grand Curiosa hotel på Liseberg

Publicerad
24 feb 2020, 16:36

Ett fantasifullt familjehotell med barnens upptäckarglädje i centrum med inspriation från Göteborgs historia och Ostindiska kompaniet. NCC bygger och Bravida har fått i uppdrag att installera. Ordervärde, tider och detaljer i artikeln.

PRESSMEDDELANDE FRÅN BRAVIDA

Göteborgs stora nöjesfält Liseberg firar 100 år under 2023 och bygger inför jubileet ett nytt hotell – Liseberg Grand Curiosa Hotel. Det kommer att bli ett fantasifullt familjehotell med barnens upptäckarlust i centrum. Bravida är en del i samverkansentreprenaden och kommer att stå för projektering, el och teleinstallationer i projektet.

 

Jordning i vatten: Så fungerar de nya elanslutningarna i Värtahamnen – och så har de löst jordningen

– Bravida är en stor aktör på marknaden med lokal förankring, det är en trygghet för både oss och kunden. Vi har en god förståelse för varandras arbetsprocesser samt öppenhet och transparens – vilket är viktigt i den här typen av projekt. Efter ett väl fungerande samarbete i Fas 1 blev det därför naturligt att fortsätta vårt samarbete även i Fas 2, säger Andreas Widegren, Inköpsansvarig på

NCC.Bravida satsar på arbetsmiljö: ”Våra anställda är beroende av vad andra gör”

Anläggningens tema är inspirerat av Göteborgs historia och det Ostindiska Kompaniet. I projektet blir en viktig del för Bravida att anpassa alla installationerna till tematiseringen.

– Den nära dialogen blir avgörande i samarbetet med vår uppdragsgivare. Det är ett viktigt förtroende där vi på Bravida har valts utifrån kompetens och organisation. Vi är mycket stolta över uppdraget, säger Tomas Thiel, avdelningschef, Bravida Göteborg.

Problemen i Stockholm: Förhandlingarna på Bravida Stockholm avslutade – så många får lämna

Ordervärdet är beräknat till 70 miljoner kronor och projektet beräknas sysselsätta i snitt mellan 20-25 Bravidamedarbetare. Projekteringen har startat och projektet beräknas vara klart det första kvartalet 2023.