Omfattande larm i elteknikbranschen

Publicerad 2 feb 2015, 11:37

Bravida Fire & Security har tecknat avtal med Swedavia för leverans och service av nytt så kallat talat utrymningslarm (TUL) till Swedavias tio flygplatser runt om i Sverige. Avtalet sträcker sig över fem år och har ett värde på cirka 50 miljoner kronor.

Projektet startar omgående med Göteborg Landvetter Airport.

– Bravida Fire & Security är en kompetent leverantör med nationell styrka. Vi är mycket nöjda med avtalet med Bravida Fire & Security och ser fram emot vårt samarbete, säger Fredrik Olsson, kommunikationschef på Göteborg Landvetter Airport.

Avtalet är betydande för Bravidas satsningar för att bli ledande inom brandlarm.

– Avtalet med Swedavia är fantastiskt spännande för oss och gör det möjligt att satsa ännu mer för att bli den ledande leverantören av brandlarmssystem, säger Sven Klockare, vd för Bravida Fire & Security.