Logga in

Tyst minut för att hedra de döda i hissolyckan

Publicerad
14 dec 2023, 10:25

Byggnads och Byggföretagens initiativ om en tyst minut stöds av Installatörsföretagen.

Text

Med anledning av den tragiska arbetsplatsolyckan i Sundbyberg där fem personer omkom har Byggföretagen och Byggnads tagit initiativ till en tyst minut. Installatörsföretagen uppmanar sina medlemmar och medarbetare att delta.

– Det var med tungt hjärta vi tog del av olyckan i Sundbyberg utanför Stockholm. Våra tankar går naturligtvis till de anhöriga som förlorat en familjemedlem och arbetskamrater som mist en kollega. Vi är alla en del av samma bransch och tillsammans delar vi sorgen, säger Ola Månsson, vd för Installatörsföretagen.
En tyst minut kommer att äga rum en vecka efter att samtalet till larmcentralen inkom, för att hedra de omkomna.

När: Måndag den 18 december 2023, klockan 9.30