Logga in

Install köper Krokom Telecom

Publicerad
17 feb 2022, 09:04

Install växer i hela Norrland och nu expanderar vi i Jämtland. Expansionen i Jämtland består i ett Install växer i hela Norrland och expanderar nu i Jämtland med ett bolag specialiserat på fiberblåsning och nodarbeten. 

Text

Krokom Telecom är specialister inom fiberblåsning och nodarbeten, vilket kompletterar Installs helhetserbjudande perfekt. Krokom Telecom har en gedigen erfarenhet med över 30 år i branschen i olika konstellationer. Från och med den 1/3 övergår Krokom Telecoms verksamhet i Install Fiber.

– Med förvärvet kan vi direkt möta den stora efterfrågan och erbjuda installationstjänster inom fiber på vår befintliga marknad. Med Krokom Telecoms mångåriga erfarenheter får vi en välkommen förstärkning av vårt team i Jämtland, berättar Jan Fransson, VD, på Install.

Install och Krokom Telecom har samarbetat i ett flertal olika projekt under det senaste året. Kulturen i respektive bolag är likartad och bidragande för den fortsatta resan. I och med att Krokom Telecom blir en del av Install kommer hela Install vara 180 medarbetare.

– Att bli en del av Install känns mycket bra. Install är en stark och långsiktig aktör med ett lokalt fokus vilket är otroligt viktigt för oss. Säger Anders Fahlén, VD och ägare, Krokom Telecom AB.