Logga in

El-Finess i Göteborg blir sjätte bolaget i Sparc Group

Publicerad
5 okt 2021, 17:03

Sparc Group omfattar installationsbolag i Göteborg och Stockholm och köper nu El-Finess i Göteborg som tillför 40 medarbetare.

Text

Två veckor efter lansering växer Sparc Group ytterligare genom att förvärva El-Finess Elinstallationer AB i Göteborg. Det är en stark aktör med ca 40 anställda med bra blandning mellan servicetjänster och entreprenad. ”Det här ett väletablerat bolag som har funnits i Göteborg i 30 år, och jag är glad att de vill vara med i vårt team.”, säger Erik Björklund, VD Sparc Group.

Smart?
Här utmanar vi elektrikerna – fixar smart belysning själva

Göteborg
”De italienska spårvagnarna har försvårat arbetet för oss”

Sparc Group är det växande bolaget inom installationsbranschen med sina 6 dotterbolag och totalt 120 medarbetare. Tillsammans projekterar, installerar och optimerar de kyla och värme, ventilation, el- tele och datateknik i Göteborgs- och Stockholmsområdet.

– Resan har precis börjat, men vi har riktigt bra fart framåt. Att få med sig El-Finess i Göteborg i teamet, känns riktigt bra! Jag ser fram emot att bygga företaget vidare tillsammans med dem, säger Erik Björklund.

Idag verkar El-Finess Elinstallationer AB inom el- och teleinstallationer och omsätter cirka 50 miljoner kronor. Under åren har El-Finess utvecklat många fastigheter i Göteborgsområdet, både gällande nyproduktion och ombyggnation. Nu är det fokus att ta vidare ett välmående och välrenommerat bolag in i framtiden. 

– Sedan starten för 30 år sedan har vi haft fokus på medarbetarna, hög kvalitet och miljö. Det har gett ett fantastiskt resultat, och det är tack vare våra yrkeskunniga och stolta medarbetare. Att det är fokus på människorna i Sparc Group, är anledningen att jag vill att El-Finess ska fortsätta utvecklas inom Sparc Group, avslutar Lasse Johnsson, grundare El-Finess Elinstallationer i Göteborg.

Yrkes-EM:
“Åh elektriker, vilket yrke!”

Sparc Group erbjuder installationsbranschens mest attraktiva, kompletta och hållbara helhetserbjudande inom kyla och värme, ventilation, el- tele och datateknik. Våra 120 medarbetare är hjärtat i verksamheten som finns i dotterbolagen EL-Finess Elinstallationer AB, Instatek i Skene AB, El-finess Elinstallationer i Sthlm AB, Holmqvist Elteknik i Lycke AB, City Sundblad Telecom AB och El-Finess Entreprenad i Sverige AB.