Logga in

Utan imma eller repor

Publicerad
22 sep 2021, 16:19

Från Milwaukee Tools kommer förbättrade skyddsglasögon. De här är repbeständiga och imfria.

Skyddsglasögon är inget nytt för Milwaukees del, men nu breddas sortimentet med en ny typ som försetts med imfria linser för bättre sikt på jobbet. Glasögonen är också repbeständiga och klarar därigenom lite tuffare arbetsmiljöer. De finns i varianter med gula eller grå glas, förutom normalutförandet med klara och tonade glas.

Grå glas skyddar mot starkt ljus och passar fint inomhus där de minskar bländningen från inomhusbelysning. Gula glas absorberar skadligt blått ljus men också UV-strålning och lämpar sig väl för jobb i industribelysning eller vid ljusstarka bildskärmar.

De nya skyddsglasögonen har flexibel näsbygel som ger gott stöd för användaren och de finns även med styrka för den som behöver lite hjälp med synen, från +1,0 till 2,50.