Logga in

Bravida levererar larm- och passagesystem till Kronoberg

Publicerad
28 jan 2021, 09:57
| Uppdaterad
22 mar 2021

Bravida har fått förtroendet att genomföra leveransen av ett nytt integrerat säkerhetssystem/ plattform när Region Kronoberg nu uppdaterar säkerhetsanläggningen på sina två akutsjukhus i Växjö och Ljungby.

PRESSMEDDELANDE FRÅN BRAVIDA:

Bravidas leverans innebär en helhetslösning för passage, inbrott och kamera. Utöver sjukhuset så kommer det vara möjligt att använda säkerhetssystemet på fler verksamhetslokaler. Tomas Roshäll, avdelningschef, Bravida Växjö kommenterar:

Mer Bravidanyheter: Ett av Bravida Finlands bolag tar 100-miljonersorder i Eskilstuna

– Vi är mycket stolta över att Region Kronoberg har valt Bravidas säkerhetsplattform Integra till sina sjukhus. Vi har lång erfarenhet av liknande projekt med vårt Integrasystem som bas, runt om i Sverige.

Totalt innebär uppdraget installationer av Bravidas egenutvecklade säkerhetssystem Integra i cirka 2 000 dörrmiljöer. Arbetet är påbörjat och utförs i etapper. Det beräknas vara klart under 2021.