Logga in

Bäste elkonsult, välkommen till Elinstallatören!

Publicerad
19 dec 2019, 09:05

Vi vet att du är intresserad av elinstallationer, produkter och andra branschnyheter – och hoppas du har glädje av våra artiklar.

Vi vet att du är intresserad av elinstallationer, produkter och andra branschnyheter – och hoppas du har glädje av våra artiklar.

Vi har fått dina adressuppgifter genom att du registrerats som ansvarig elkonsult på ett byggprojekt de senaste 18 månaderna och vill gärna ha dig som läsare.

Därför får du vårt digitala nyhetsbrev i din mejlbox en gång i veckan. Du får också ett nummer av Elinstallatören gratis – och ett erbjudande om att fortsätta prenumerera på tidningen till ett förmånligt pris.

Du kanske redan följer oss eller är prenumerant med en annan adressuppgift? Då kan du bortse från prenumerationserbjudandet. Och får du nyhetsbrevet dubbelt är det bara att avregistrera ett.

Här listar vi några frågor som kan dyka upp.
• Oklarheter kring priser, adresser eller liknande för prenumeration på tidningen. Kontakta Elinstallatörens prenumerationstjänst. Ange att det gäller konsulterbjudande. 08-522 183 50 eller elinstallatoren@titeldata.se
• Du vill inte ha det digitala nyhetsbrevet. Avregistrera själv längst ner i brevet.
• Du vill ha nyhetsbrevet till en annan mejladress. Avregistrera och sätt upp en ny prenumeration via vår sajt.
• Du undrar hur vi fått tag på och hanterar dina personuppgifter. Vi har fått uppgifterna från Sverige Bygger och Byggfakta som samlar in data om byggprojekt i Sverige. Hanteringen sker i enlighet med GDPR. Läs mer på vår sajt eller kontakta oss om du vill veta mer.
• Du har frågor, synpunkter eller tips kring vad Elinstallatören skriver och borde skriva om. Hör gärna av dig till undertecknad.

Trevlig läsning!
Fredrik Karlsson
Chefredaktör för Elinstallatören
072-452 24 06
fredrik.karlsson@elinstallatoren.se