Logga in

Vinnaren av Årets Elfel 2019

Publicerad
16 okt 2019, 14:04

Tävlingen är avgjord och vilken bild som vann tredje omgången av Årets Elfel presenterades på scen under Elmässan i Kista i dag.

Det var stort intresse för att rösta och det är ni läsare som har avgjort vilken bild som får utmärkelsen. Över 200 personer röstade och vinnarbilden vann överlägset med 55 procent av rösterna.

1:a-pristagaren är Niklas Lönnberg och hans bild ”Ett av de dummaste fynden man hittat senaste tiden. Tryck på knappen så bryts nollan till alla elcentraler. Ren tur att man inte tryckte på den knappen när man skulle bryta.”

Niklas Lönnberg vinner ett Casambi-kit från Vadsbo.

2:a pris går till Jakob Engström och hans bild ”I vårt kök renoverat av tidigare husägare började överskåpen sjunka sakta men säkert. Vi fann att installationerna till de 12V-spotar som satt i underkant med skåpen var ihopkopplad med mobilladdare! På en av laddarna i bild har man med lödpenna anslutit den vita kabeln som matar en slinga med spotar på 12V sidan av mobilladdaren för att sedan klippa isär och använda ett kreditkort som isolering för att slutligen dra ihop ekipaget med maskeringstejp.”

3:e pris får Johan Nydahl och hans ”Kabel fastklämd under fäste på kabelstege.”

Jakob Engström och Johan Nydahl får två biobiljetter var.