Logga in

Plattformen som ger full koll på projekt, personal och material

Publicerad
23 maj 2019, 15:48

Bubro vill ge elfirman full koll på projekt, personal och material. Företaget kom till Elfack för att ragga testpiloter till sin nya programvara.

Öka din effektivitet med digitalisering. Så lyder budskapet från Bubro som drivs av en brödraduo: programmeraren Johan Bergeld och elektrikern Fredrik Ung, som har två elfirmor. Företaget har utvecklat en komplett arbetsplattform för elektriker, som ska ge full kontroll på projekt, personal och material. 

– Vi är här för att värva pilotföretag som vill testa plattformen, och vi har träffat flera som är intresserade.

Programvaran bygger på digitala, interaktiva ritningar där användaren kan placera ut alla artiklar. Elektrikern ser enkelt var allt ska monteras och en färdig offert kan genereras utifrån grossisternas prislistor med arbetstiden inräknad. Allt eftersom projektet framskrider kan elektrikerna bocka av vad de gör, och projektledningen kan följa hur långt de har kommit och hur man ligger till i tidsplanen. Dessutom ingår en rad andra funktioner som fakturering, ÄTA-hantering, semesterplanering och egenkontrollprogram. 

Burbro, som har utvecklat Hagers konfiguratorer, visade upp sin programvara i Hagers monter.

– Vi är här för att värva pilotföretag som vill testa plattformen, och vi har träffat flera som är intresserade, sade Johan Bergeld.