Logga in

Ferroamp och Elkedjan ingår samarbete

Publicerad
16 apr 2019, 13:29

Ferroamp Elektronik AB och Svenska Elkedjan AB har idag signerat ett avtal med syfte att främja försäljning av Ferroamps produkter via Elkedjans distributionsnät med mer än 1 600 elektriker och installatörer på 190 orter.

PRESSMEDDELANDE FRÅN FERROAMP

– Med Ferroamp får vi möjlighet att erbjuda Ferroamps smarta lösningar. Genom avtalet och att vi nu lagerför produkterna kan vi erbjuda snabba leveranser, utbildning i denna teknik och övriga tjänster vilket gynnar alla, inklusive slutkund, säger Mats Liljegren, Sälj och affärsutvecklingschef på Elkedjan.

–Vi tycker det är fantastiskt att ha fått detta förtroende och ser det som ännu ett kvitto på att fler och fler vill ha Ferroamps teknik. Vi märker redan att det har gett ringar på vattnet och då har vi precis signerat avtalet, säger Mats Karlström, Marknads och försäljningschef på Ferroamp.