Logga in

Lars Täuber blir ny divisionschef för Bravida division Stockholm

Publicerad
22 nov 2018, 10:26

Lars Täuber tillträder som divisionschef för division Stockholm och tar plats i Bravidas koncernledning.

PRESSMEDDELANDE FRÅN BRAVIDA:

Lars Täuber ersätter Filip Bjurström som byter roll och blir del av Bravidas koncerngemensamma förvärvsteam. Lars tar över rollen som divisionschef den 7 januari 2019.

– Det känns väldigt bra att välkomna Lars till rollen som divisionschef för division Stockholm. I rekryteringen har vi lagt stor vikt vid Lars kompetens som ledare och hans mångåriga arbete med service. Bravida vill växa både organiskt och via förvärv och Lars erfarenheter från branschen och Stockholmsmarknaden är mycket viktiga för oss, säger Mattias Johansson, vd och koncernchef på Bravida.

Han fortsätter:

– Samtidigt ger detta oss möjlighet att etablera ett nytt förvärvsteam med en hög ambitionsnivå i Bravida. Jag är mycket nöjd att Filip efter nästan tio år i rollen som divisionschef i Stockholm blir en viktig del i det nya förvärvsteamet.

Lars Täuber kommer närmast från Eltel, senast som chef för Fixed Communication i Sverige. Han har en kandidatexamen i driftteknik från KTH i Stockholm och gedigen erfarenhet från olika roller i branschen, bland annat från bolag som ABB, YIT och ISS.  

– Bravida har en stark position på Stockholmsmarknaden och jag ser fram emot att ytterligare stärka division Stockholms service- och installationsverksamhet. Det blir även spännande att vara med och driva företaget framåt på koncernledningsnivå, säger Lars Täuber.