Logga in

Elektriker högg sig i benet

Publicerad
22 nov 2018, 09:26
| Uppdaterad
24 feb 2021

En elektriker fördes till sjukhus efter att ha skadat sig i benet med ett verktyg i tisdags. 

Olyckan inträffade i Bäckby i Västerås på tisdagseftermiddagen. Det rapporterar 24Västerås. Mannen utförde arbete i en familjeläkarmottagning när han råkade hugga sig själv i benet. Strax före klockan 16 kallades både ambulans och polis till olycksplatsen. Det exakta händelseförloppet är oklart. Vilken typ av verktyg det rör sig om likaså.

– Nej det framgår inte. Det är någon form av verktyg som han huggit sig med så att det blivit en sårskada, säger Pelle Nellberg, som är presstalesperson vid polisens ledningscentral region Mitt till 24Västerås.

Mannen fördes till sjukhus i ambulans, men hur omfattande skadorna var är inte känt. Polisen har upprättat en anmälan om arbetsplatsolycka.