Logga in

Klas Tocklin petas som Sverigechef för Caverion

Publicerad
4 maj 2018, 10:27

Från 1 juni tar Juha Mennander över som landschef för Caverion Sverige. Klas Tocklin, nuvarande Head of division Sweden ska i sin nya roll rapportera till Juha Mennander.

Juha Mennander är i dag Head of Group Market Operations men tar från 1 juni dessutom över Klas Tocklins nuvarande jobb Head of division Sweden. Mennander fortsätter tills vidare också som Head of Group Market Operations.

Caverion vände till vinst

När Klas Tocklin petas från rollen som Sverigechef blir han istället VP Caverion Sweden med ansvar för Managed Services (MSO) och Advisory Services samt Key Accounts. Klas Tocklin kommer rapportera till Juha Mennander.

Ari Lehtoranta, CEO och koncernchef för Caverion, kommenterar:

– Klas har gjort stora insatser i Sverige och därigenom drivit den fas vi kallar ”Fit” i vår strategi. När vi nu ser de första tecknen på förbättrat resultat börjar vi gradvis förbereda oss för tillväxtfasen i strategin. Tillväxten kommer främst drivas via Managed Services (MSO) och genom våra nyckelkunder. Genom dessa förändringar förbereder vi oss för att färdigställa vår fas ”Fit” för att därefter gradvis röra oss in i tillväxtfasen.