Logga in

Ahlsell täcker in ”vit fläck”

Publicerad
5 apr 2018, 09:24
| Uppdaterad
24 feb 2021

Nästa vecka öppnar Ahlsell en ny butik i ett expansivt område som tidigare varit en vit fläck på kartan för grossisten.

Måndagen den 9 april slår Ahlsell upp dörrarna till sin nya fullsortimentsbutik i Stäket, 25 kilometer nordväst om centrala Stockholm. Butiken på drygt 1 400 m² ligger strax intill Rotebroleden och den nya trafikplatsen Stäket som just nu byggs vid E18.

– Det här är en expansiv del av Stockholm som representerar en spännande marknad med stora investeringar i både bostäder och infrastruktur. Det känns roligt att kunna täcka en för Ahlsell vit fläck på kartan, säger Mats Nordqvist, regionchef Stockholm på Ahlsell, i ett pressmeddelande.

Läs mer:  Ny Ahlsell-butik i Biskopsgården