Logga in

Skicka in bilder till tävlingen Årets Elfel!

Publicerad
12 sep 2017, 14:08
| Uppdaterad
24 feb 2021

Vem tog bilden av Årets Elfel? Den frågan vill vi att ni läsare ska besvara i en omröstning. Vinnaren koras på Elmässan den 18 oktober. Först behöver vi få in de bästa bilderna från Facebookgruppen Elfel under 2017!

På Easyfairs Elmässa den 18 oktober 13.15 på Scen 2 spelar vi in Elstudion Live inför publik. Där koras vinnaren av Årets Elfel och vi intervjuar dessutom Håkan Svanström och Martin Timell – två av höstens mest omdiskuterade personer aktuella med programmet Fuskbyggarna. Som om inte det vore nog bjuder vi alla Elfelare på mingel!

Tävlingsregler: Årets Elfel

  • Du måste själv ha fotat bilden du tävlar med!

  • Mejla bilden så högupplöst som möjligt till henrik.sannesson@elinstallatoren.se skriv “Årets Elfel” i ämnesraden. Då godkänner du också att Elinstallatören publicerar bilden i olika sammanhang. Vi behöver ditt namn, din adress och ditt telefonnummer så att vi kan kontakta dig ifall du skulle vinna.

  • Senast den 28 september måste vi ha fått din bild.

  • 1:a pris är en proffsig skruvdragare OCH Elinstallationsreglerna. 2:a och 3:e-pristagaren får ett ex av Elinstallationsreglerna.

  • Vinnaren koras på scen 2 på Elmässan den 18 oktober.

  • Mer information om hur man deltar i omröstningen kommer snart!

Efter att Årets Elfel korats så bjuder vi alla Elfelare på mingel med öl, vin, alkoholfria alternativ och snacks. Anmäl dig till Elfelsminglet när du anmäler dig till mässan! Minglet börjar klockan 14.00 den 18 oktober.