Logga in

Installationsföretag i konkurs

Publicerad
12 jun 2017, 08:15

Lövsta Gruppen AB i Upplands Väsby har gått i konkurs. Bolaget ska ha kommit på obestånd och inte kunnat betala sina skulder.

Lövsta Gruppens konkursansökan kom in till Attunda tingsrätt onsdag 7 juni.

– Jag har inte träffat företrädaren än. Men på telefon har han berättat att företaget är på obestånd och inte kan betala de skulder som finns, säger konkursförvaltaren Hans Ödén på Ackordcentralen Stockholm.

Rörelsen ska ha upphört redan i april. Företaget hade inte längre några anställda enligt vad företrädaren har uppgett för konkursförvaltaren.

Lövsta Gruppen bildades 1991 och presenteras på hemsidan som ett entreprenadsföretag som utför bygg- och eltjänster i Uppsala och Stockholm. Den senaste årsredovisningen för räkenskapsåret 2015-05-01 – 2016-04-30 visar på ett negativt resultat.