Ny elteknikchef på Cowi i Väst

Publicerad 23 maj 2016, 10:47

“Få möjlighet att komma till Cowi som har ambitioner att växa och utveckla elverksamheten känns spännande och attraktivt”. Konsultbolaget stärker nu sin elverksamhet i hela Sverige.

Konsultmarknaden i Göteborgsregionen kommer utvecklas starkt de kommande åren, det spår konsultföretaget Cowi som nu rekryterar Glenn Carlsson som avdelningschef för elverksamheten i Västsverige. Avdelningen Elteknik inom byggnad och fastighet i Väst får i Glenn Carlsson en chef med 25 års erfarenhet som närmast kommer från en vd-roll på bolaget SN Elteknik AB.

– Vi är glada över att få Glenn till Cowi där vi kommer få nytta av hans långa erfarenhet och kompetens från elkonsultbranschen. Detta tillsammans med hans gedigna ledarerfarenhet och med kunden och affären i fokus passar väl in i det skede vi befinner oss i just nu, det säger Håkan Adelwald, Cowis divisionschef Byggnad & Fastighet.

Ambitionen från bolaget är att stärka elverksamheten i Sverige som helhet.

– Att få möjlighet att komma till Cowi som har ambitioner att växa och utveckla elverksamheten känns spännande och attraktivt, säger Glenn Carlsson.