Logga in

Lindstens köper i Malmö

Publicerad
11 mar 2016, 16:20
| Uppdaterad
7 apr 2021

EIO Guld-vinnaren Lindstens Elektriska köper El och Säkerhet i Skåne AB, ett elföretag med 30 anställda.

El och säkerhet i Skåne AB är ett Malmö-baserat elinstallationsföretag som sysslar med entreprenader och service. Köpet innebär en stor förändring för Lindstens kunder eftersom såväl service som entreprenad kommer få en näst intill fördubblad kapacitet i Öresundsområdet, det uppger bolaget i ett pressmeddelande.

− Lika värderingar och verksamhetsportfölj gör köpet av El & Säkerhet i Skåne AB till ett perfekt led i vår strategi mot geografisk tillväxt med fokus på kvalitet och hög kompetens, säger Johnny Petré, vd Lindsténs Elektriska AB.

Lindstens Elektriska förvärvar samtliga aktier i El och säkerhet och tillträdet sker den 1 maj.