Rockad på grund av uppköp

Publicerad 4 jun 2015, 09:52

Grontmij-köpet gör att Ann-Louise Lökholm, vd för Swecos installationskonsulter, kommer arbeta med den kommande integrationen av bolagen. Tomas Holmgren blir tillförordnad vd för Swecos installationskonsulter tills vidare.

När Sweco köper Grontmij, som vi skrev häromdagen, blir det nya bolaget den ledande europeiska installationskonsulten. Ann-Louise Lökholm är den som utsetts att leda den kommande integrationen. I hennes ställe träder Tomas Holmgren, med omedelbar verkan, in som tillförordnad vd för Swecos installationskonsulter. Han har arbetat i företaget som regionchef för installationsverksamheten sedan 2011.

– Tomas har god kännedom om Sweco Systems verksamhet i hela landet och är en stabil person med förmågan att engagera och involvera sina medarbetare. Tomas har förtroende hos våra kunder och jag är glad att han träder in i mitt ställe under den här spännande perioden, säger Ann-Louise Lökholm.