”Elinstallatörens nya sajt är anpassad för er läsare”

Publicerad 7 maj 2015, 09:40 | Uppdaterad 24 feb 2021

Elinstallatörens nya sajt drog igång på riktigt i samband med att Elfack startade. För oss på tidningen har arbetet förstås hållit på i många månader. Det kanske viktigaste med den nya sajten är att den är anpassad för er som arbetar i branschen. Vi vet att ni är många som är ute på jobb hela dagarna och därför har vi vinnlagt oss om att www.elinstallatoren.se ska se lika bra ut i mobilen som på större skärmar.

Ska sajten fokusera på underhållning eller hårda nyheter? Blir det mest produkter eller mera människor? Är det främst långa reportage eller kanske åsikter och debatt? Vi tycker att en modern branschtidning måste ta ett helhetsgrepp och därför blandar vi allt ovanstående och mer därtill.

Vi tror att du som är verksam i elteknikbranschen är lika intresserad av bilden på en chockad huggorm i ett elskåp som att snabbt få nyheten om att en installationsjätte fått en stor order. Vi blandar nyheter om branschen och de senaste produkterna med insatta reportage om Sveriges mest aktuella installationsprojekt.

Vill du att vi ska uppmärksamma att du har bytt jobb eller har du kanske gjort en nyckelrekrytering i ditt företag – vi rapporterar gärna om det, bara du meddelar oss!

Jag som skriver det här heter Henrik Sannesson och är ny digitalredaktör på Elinstallatören. Det betyder att jag har hand om hur vår digitala närvaro ser ut både på webben och i mobilen och att det är jag som skickar ut Elinstallatörens nyhetsbrev varje torsdag.

Jag vill gärna höra vad du tycker om det vi publicerar, men du är också välkommen med tips oavsett vilket av våra  bevakningsområden du är intresserad av! Du kan alltid mejla redaktionen och det gäller givetvis både print och sajt. Ett annat sätt att engagera sig är att diskutera på vår Facebooksida – gilla gärna den! Då får du ett urval av våra uppdateringar direkt i ditt flöde.