Bravida tar sig an en av sportens stora

Publicerad 3 nov 2014, 10:22

Bravida tar ansvar för all drift och underhåll av el, vs och ventilation i Stadiums 118 butiker i Sverige. Uppdraget ska hanteras via Bravidas 90 lokalkontor, vilket ska ge Stadium en effektiv ärendehantering med lokal anknytning.

– Det är oerhört viktigt att våra butiker får snabb och effektiv hjälp vid behov, vilket vi hoppas uppnå med upplägget. Vi valde Bravida eftersom de är rikstäckande och erbjöd oss konkurrenskraftiga priser, säger Johanna Önnerth, Expansion Coordinator på Stadium.

Alla butikers beställningar och felanmälningar ska styras från Bravidas kundcenter, som skickar ut en servicemontör eller tekniker från närmaste lokalkontor.

– Tidigare har vi varit en av flera aktörer som arbetat med Stadium på lokal nivå. Naturligtvis är det väldigt roligt att vi nu tar ett helhetsgrepp och kan erbjuda alla Stadiums butiker drift och underhåll oavsett geografisk ort. Vi finns helt enkelt där Stadium finns, säger Mats Björkman, affärsutvecklare på Bravida.

Stadium grundades i Norrköping år 1974 och finns idag i Sverige, Danmark, Finland och sedan i september 2014 även i Tyskland.