Bravida lyfter med Swedavia

Publicerad 25 nov 2014, 10:58

Bravida har ingått ramavtal med statliga Swedavia om el, tele, data, vs, ventilation och sprinkler på sju av Sveriges flygplatser. Det nya samarbetet innebär att Bravida blir förstahandsval för uppdrag inom vs, ventilation och sprinkler på Arlanda och Bromma.

Förutom flygplatserna Arlanda och Bromma kommer Bravida utföra uppdrag på flygplatser i Landvetter, Malmö, Ronneby, Luleå och Umeå.

– Vi ser att det finns goda förutsättningar för ett bra samarbete i och med de nya ramavtalen, säger Jessica Molén, strategisk inköpare på Swedavia.

Det som skiljer flygplatser från många andra arbetsplatser är säkerhetskraven. För Bravidas servicepersonal innebär det höga utbildningskrav och avancerade säkerhetsrutiner.

– Vi är stolta över att ha vunnit Swedavias förtroende och över att ha levt upp till en hög kravbild. Swedavias verksamhet fyller en extremt viktig samhällsfunktion och vi på Bravida kommer att se till att verksamheten fungerar som den ska dygnet runt, året om, säger Mats Björkman, affärsutvecklare på Bravida.

Ramavtalet sträcker sig fram till den 15 maj 2016.