Nya elförlaget lanserat

Publicerad 13 okt 2014, 13:45

Efter förändringar i layouten och med nya tekniska funktioner lanserar Elektriska Installatörsorganisationen (EIO) i dag sin nya e-shop för elteknikbranschen. Samtidigt fortsätter Elförlaget sin strategi med att lansera nya e-böcker.

News Body – Nya Elforlaget.se fungerar på alla surfenheter, vilket betyder att det går att beställa produkter direkt till mobilen, Ipaden eller datorn, säger EIO:s Johan Lysholm, ansvarig för Elförlaget.se.

Via den nya e-shopen går det nu att bland annat att i mobilen läsa mejl från Elförlaget och att beställa och läsa e-böcker.

– Samtidigt lanserar vi även en ny molntjänst, ”Mitt digitala arkiv”, där alla digitala produkter som köps från Elförlaget kommer att finnas tillgängliga, säger Johan Lysholm.

Elförlaget inför även olika rabattnivåer, och ”Ditt pris” visas när man är inloggad. Är man inte inloggad visas ”Ordinarie pris”, och då finns heller inte alla produkter synliga.

Andra exempel på nya funktioner är ”Tipsa en kompis”, ”Topplistan”, ”Visa stor bild” och att man kan se vilka produkter andra kunder har köpt. Den nya e-shopen har även en ny sökmotor, och alla sidor är sökordsoptimerade.