Bravida blir totalentreprenör för Ica:s säkerhet

Publicerad 28 okt 2014, 11:25

Bravida Fire & Security blir totalentreprenör när Långeberga Logistik AB uppför en ny lagerbyggnad för ICA Sverige, med tillhörande höglager om totalt 33 000 kvadratmeter, i Långeberga i Helsingborg. Avtalet är med Kundvagnen Kolven AB, ett dotterbolag till Långeberga Logistik AB, som i sin tur ägs gemensamt av ICA Fastigheter och Alecta.

Avtalet innebär att Bravida Fire & Secutiry ska implementera sitt eget passersystem Integra för portsystem och fastighetsövervakning.

Även mottagningskontrollerna för lastbilar ska byggas ut, och nya kontor och omklädningsrum byggs i den befintliga anläggningen.

– Självklart är vi stolta och glada över det fortsatta förtroendet som vi fått. Det är ett utmanande och spännande uppdrag och vi ser fram emot att påbörja våra leveranser, säger  Sven Klockare, vd för Bravida Fire & Security, i ett pressmeddelande.